Jobba hos oss


C Gunnarssons Verkstads är ett familjeföretag med en platt organisation där våra medarbetare får vara med och forma verksamheten och delta i relationen med våra kunder. Att vi får möjlighet att utveckla moderna maskiner är mycket tack vare vår goda relation till våra kunder. 

 

Vision

Vår vision är att fortsätta utveckla och producera utrustning för virkeshantering med modern teknologi och genuint kunnande, för att möta den högsta standarden på marknaden. Att vi får möjlighet att utveckla moderna maskiner är mycket tack vare vår goda relation till våra kunder.

Mål

Vårt mål är att leverera brädhanteringssystem till sågverk över hela Europa. Genom åren har våra maskiner även hittat ut utanför Europas gränser till bl.a. Australien, Nya Zeeland och Filipinerna. Tekniken som vi jobbar med kan även återfinnas i Nord-Amerika via samarbetspartners. 

Att jobba hos oss


Att jobba hos oss innebär gemenskap, samarbete och arbetsglädje. Vi strävar alltid efter att bevara den familjära känslan på arbetsplatsen samtidigt som vi tillsammans skapar nya möjligheter och idéer. Vi är drygt 40 medarbetare i varierande åldrar som arbetar dels i Växjö dels i Vislanda, inom många olika områden och yrkesroller. Engagerade och driftiga medarbetare är en förutsättning för att vi ska nå så bra resultat som möjligt. 

 

  

Yrkesroller


Våra yrkesroller är varierande och består av en ledning, avdelningar för projektledning, automation, montage, service, besiktning, inköp, konstruktion, beredning, ekonomi, rådgivning och försäljning.