Driftsättare

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med projekt i varierande storlek med att montera och driftsätta nya kundanpassade maskiner och förbättringsåtgärder på befintliga anläggningar ute hos våra kunder. Du arbetar tätt ihop med våra projektledare och automationstekniker och hittar nya vägar för att så effektivt som möjligt få igång våra maskiner. Detta kompletteras med visst monteringsarbete i våra egna lokaler i Vislanda.

Hos oss finns alltid möjligheter att växa och göra skillnad, med lyhörda chefer och en platt organisation finns det alltid en dörr öppen för idéer och möjligheter till större ansvar.

Du som person har ett stort driv, viljan att utvecklas och kan med ett strukturerat arbetssätt prioritera och arbeta dig igenom diverse situationer som kan uppstå vid en driftsättning.
Att du är stresstålig och kan se helheten är önskvärt samt en god social kompetens då du kommer arbeta nära våra kunder och ingå i ett arbetslag. Arbetet kräver kunskap och erfarenhet av Mig/Mag & Pinnsvetsning samt en viss kunskap inom pneumatik.
Tidigare erfarenhet av montage och driftsättning är meriterande

Har du frågor kring tjänsten?

Jonas Berggren

jobb@cgv.se

+46 472 34308

 

Ansökan

 
FÖR & EFTERNAMN*
E-MAIL*
TELEFON
MEDDELANDE

BIFOGA CV*

PERSONLIGT BREV

 

Genom att fylla i och skicka in detta formulär ger du ditt samtycke till att lämnade uppgifter får lagras och behandlas av C.Gunnarssons Verkstads AB. Lämnade uppgifter behandlas för att C.Gunnarssons Verkstads AB  ska kunna hantera ansökningar för tjänster. Uppgifterna lagras under 12 månader.

Jag har tagit del av informationen och ger mitt samtycke till behandlingen och lagringen av mina personuppgifter.